Dejan Turk (A1 Slovenija) - Vodenje

Pa začnimo z nečim izjemnim. Za začetek se nam je predstavila Larisa Grizilo, direktorica HR sektorja in korporativnih komunikacij, ki nam je na kratko predstavila A1 Slovenija, njihove vrednote in cilje. Nato nas je popeljala na vrh poslovne stavbe, kjer smo lahko udeleženci preizkusili prav posebno prednost, ki jo imajo zaposleni pri A1 na strehi svoje poslovne stavbe. Preizkusili smo njihov lastni urbani med, katerega pridne čebelice nabirajo skozi celo leto. Nato smo bili deležni še ogleda pisarn, zatem pa pogovora s predsednikom uprave Dejana Turka.  

Dejan nam je za začetek predstavil kaj ga naredi drugačnega od ostalih managerjev in to je njegov posebni stil vodenja »Funky Leadership«. Predstavil nam je čisto drugačne lastnosti, kot smo jih vajeni pri drugih managerjih in tako ugotovili, kaj ga dela edinstvenega. Pokazal nam je tudi kako z internimi dogodki spodbujati in motivirati zaposlene, da vsak dan pridejo na delovno mesto nasmejani in polni energije. Za en dan se je tudi preoblekel v navadnega prodajalca in postal »CEO pod krinko« ter se na ta način pozanimal, kako stranke gledajo na podjetje A1 Slovenija. Povedal nam je tudi, da je delal pri McDonaldsu in že v svoji mladosti so ga začudeno gledali, saj je diplomiral na Dunaju, po koncu študija pa pričel delati pri prehranski verigi za žarom. Vendar ga to ni ustavilo in je sprejel izziv ter odlično vodil verigo McDonalds restavracij v Sloveniji in na Hrvaškem, nato pa še napredoval po svoji karierni poti. 
Dejan je vsem bodočim vodjam v okviru Business Class programa zaželel srečo in z nami delil nasvet, da naj pri svojem delu zasledujemo rezultate, sočasno pa naj tudi uživamo v tistem, kar počnemo.





Primož Erjavec in Nina Rogelj (BusinessClassC01)

Priljubljene objave